Cautare

772 de rezultate pentru "cara marin" (4.71 secunde)
Directorul general al Apa Canal, Marin Costel, ne-a declarat ca nu cunoaste data cand organigrama societatii va fi supusa aprobarii Consiliului Local.
Directorul general al Apa Canal, Marin Costel, ne-a declarat ca diferenta de pret, care constituie inca un impediment in semnarea contractului, este de 20 de milioane de euro, aceasta reprezentand suma solicitata suplimentar de constructori pentru executarea lucrarilor.
Acest lucru ne-a creat unele probleme, mai ales atunci cand au avut loc avarii si personalul nu mai facea fata", ne-a declarat directorul general al Apa Canal, Marin Costel. ... Avem mare nevoie de forta de munca in anumite domenii in tara", sustine Marin Costel.
Romania nu se confrunta cu o criza a graului, ci cu una a preturilor, deoarece peste jumatate din importurile de grau sunt ilegale, iar importatorii stabilesc un pret artificial atat la grau, cat si la faina, sustine presedintele ANAMOB, Viorel Marin."Romania nu se confrunta cu o problema a graului, ci cu una a preturilor.
In ceea ce priveste pretul painii, presedintele Asociatiei Nationale a Industriei de Morarit si Panificatie, Viorel Marin a declarat ca influenta devalorizarii leului este diferita de la o unitate la alta iar producatorii care nu vor putea sa suporte cresterea euro, vor scumpi painea.
In ceea ce priveste pretul painii, presedintele Asociatiei Nationale a Industriei de Morarit si Panificatie, Viorel Marin a declarat pentru NewsIn ca influenta devalorizarii leului este diferita de la o unitate la alta iar producatorii care nu vor putea sa suporte cresterea euro, vor scumpi painea.
Santierului în derulare de pe platoul Teatrului National "Marin Sorescu" i se vor alatura alte câteva, în care primaria trebuie sa investeasca 17 milioane de lei pâna la sfârsitul acestui an, cota bugetara primita la rectificarea din octombrie.
Oricum, cresterea tarifului la 2,1 lei pe kilometru, pe care o programaseram pentru octombrie, n-a mai avut loc", a declarat Lucian Marin, direcorul executiv al Meridian Taxi.El spune ca firma pe care o conduce a inregistrat, la randul ei, o scadere cu 10% a numarului de comenzi in ultimele luni.
Este vorba de SC Marin Preda SRL, care si-a trimis oamenii aici la noi. Acum nu stiu ce pazesc acestia, pe noi sau instalatiile noastre.
Unul dintre numele vehiculate pentru un post de secretar de stat la Ministerul pentru IMM din partea PSD a fost Marin Gheorghe.
de Midia Marine Terminal, -membra a Grupului Rompetrol- prin intermediul noului terminal marin aflat la 8,8 km in largul Marii Negre.
Administratorul Parcului Industrial Craiova, Marin Nicoli, umbla cu colecta pe la societati ca acestea sa plateasca mai devreme facturile lunii martie.
Exercitiul din luna august va avea o componenta cu participare nationala pe domeniul de cautare si salvare a vietilor omenesti pe mare (SAR-Search And Rescue) si alta pe domeniul de raspuns la o situatie de poluare a mediului marin cu hidrocarburi, care va avea o participare atat nationala, cat si internationala din partea tuturor celor 6 state riverane Marii Negre.
La discutii a participat Marin Condescu, presedintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, precum si Daniel Burlan, directorul general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia.
Potrivit administratorului unic Parc Industrial SA Craiova, Marin Nicoli, societatile care isi desfasoara activitatea in interiorul acestuia platesc o chirie pe teren de cinci centi pe metrul patrat. ... Marin Nicoli a avansat si ideea unei asocieri public-private pentru rezolvarea problemei necesarului de teren.
"Fratia" - Marin Neagu si Ilie Stroenescu, au semnat un protocol cu Serdar Elhuseyni, presedintele Consiliului de Administratie al societatii IMUM, dar si cu reprezentantii Sindicatului Liber al societatii.
• Mugur Isarescu - presedinte al CA al BNR si guvernator al BNR • Florin Georgescu - prim-viceguvernator • Cristian Popa - viceguvernator, sef al Comitetului de trecere la moneda unica europeana • Bogdan Olteanu - viceguvernator • Dinu Marin (decan ASE), Nicolae Danila (fost presedinte BCR), Virgil Stoenescu, Agnes Nagy si Napoleon Pop - membri ai CA al BNR.
Cele mai importante sunt inregistrate de operatorul de zbor Tarom, care are pierderi de circa 1,1 mil euro pe zi, a declarat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Marin Anton.
Sau Andreea Marin si Stefan Banica... ... Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Este cea mai mare lucrare de investitii din ultimii ani pe raza noastra", a precizat directorul tehnic al ABA Jiu, Marin Talau. ... De la anul vom avea fonduri si pentru diguri", a mai spus Marin Talau.
google-analytics.com